Habár még csak május közepénél járunk, kint már tombol a hőség, úgyhogy ehhez igazodva ma nyári outfiteket hoztam nektek, méghozzá új formátumban. Színspirációnak neveztem el ezt a projektet, ami tulajdonképpen egy ruhatárkihívás. A lényege az, hogy a saját természet- és városfotóim közül kiválogattam párat, és ezek színpalettája alapján állítottam össze nyári outfiteket.

Az ötlet egyébként tavaly jött, de csak idén sikerült megvalósítanom. Több mint 20 fotót válogattam ki, ami ugyanennyi outfitet jelent, szóval ez a mai blogbejegyzés csak egy töredékét tartalmazza. Ha minden jól megy, még 2 bejegyzés várható a témában. De mivel mostanában nem posztolok túl sokat, ezért nem ígérek semmit.

A fotók egytől-egyig Európában készültek, és számomra mindegyik “nyaralás hangulatú” 🙂 Olyan csodálatos országokban lőttem őket, mint Olaszország, Málta, Szlovénia, Portugália és Horvátország.

Mivel elsősorban a fotók színeihez próbáltam hű maradni, ezért olyan outfitek is születtek, amikre egyébként nem is gondoltam volna. Persze, azért nem minden szín található meg a ruhatáramban. Például sajnáltam, hogy jelenleg nincs semmi rozsdabarna, téglavörös vagy mustársárga ruhadarabom. Inkább hideg árnyalatokat szoktam hordani, mert azok jobban állnak, de jövő nyárra azért megpróbálok beszerezni valamilyen barátságos barnát, sárgát és pirosat is, szigorúan second hand boltból.

A képen szereplő ruhák és cipők több mint fele – mint mindig – másodkézből származik, azaz second hand boltokból, vagy ismerősök/családtagok szekrényéből. Ha a saját nyári ruhatárad még nem teljes, és hiányzik belőle ez meg az, próbáld meg te is használtan beszerezni a vágyott ruhadarabokat. Ezzel teszel legjobbat a környezetnek.

Ha jobban érdekel a fenntartható divat, akkor ezt a blogbejegyzésemet, és a podcastunknak ezt a részét tudom ajánlani. Ha pedig a gardróbkihívásokról szeretnél többet megtudni, a podcastunk alábbi epizódja neked szól.Tetszett a poszt? Támogasd a munkámat a Patreonon!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top