Májusban láthattátok a blogon a Színspiráció projekt első részét, ma pedig végre meghoztam nektek a másodikat is!

A koncepció most is ugyanaz: mediterrán országokban készített fotóim színpalettája alapján állítottam össze nyári outfiteket. Máltán lőttem a természet- és városfotók felét, a többit pedig Barcelonában, Portóban és a Plitvicei-tavaknál.

A máltai képeim azért illenek különösen a stílusomhoz, mert a legtöbb a csodaszép kék tengert ábrázolja, és a ruhatáram elég nagy százalékban tartalmaz kéket. A fekete, fehér, és szürke mellett a kék is az egyik alapszínem. Világoskéktől a sötétig mindenféle árnyalatokat hordok. A mészkő házak és sziklák krémszínű, drapp, barna és szürke árnyalatai pedig remekül illenek a felsőimhez, táskáimhoz, cipőimhez.

Míg a múltkori bejegyzésben inkább a szoknyás outfitek domináltak, ma a nadrágoké a főszerep. A kettő közül a mai szettek jellemzőbbek rám, mivel még nyáron is sokkal többször hordok nadrágot, mint szoknyát.


Kapcsolódó cikkek a Patreonon

Nyári gardróbtervek – Mit, miért és hogyan változtatok a tavalyi ruhatáramhoz képest?

2024.02.19.

Tavaly májusban Európába utaztam egy hónapra, és bepakolásnál rá kellett döbbennem, hogy a nyári ruháim nagyon nem passzolnak a jelenlegi stílusomhoz. Ebben a cikkben elmesélem, hogy mi volt a baj a nyári ruháimmal és az utazós gardróbommal. Illetve azt is, hogy ezen hogyan változtatok idén, és hogy miféle darabokat szerzek be, és miért.

Hogyan állítottam össze utazós kapszulagardróbot egy több hetes, kézipoggyászos nyaraláshoz?

2024.03.23.

Mikor Európába utaztam 30 napra egy kézipoggyásszal, az útra összeállítottam egy kapszulagardróbot. Ebben a cikkben elmesélem, hogyan választottam ki a ruhákat, és leírom lépésről lépésre a folyamatot, így remélem neked is tudok segíteni abban, hogy összerakd a következő utazós gardróbodat!


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top