Hoztam ma nektek pár outfitet azok közül, amiket májusban és június elején hordtam. Elmesélem az eddigi tapasztalataimat a nyári kapszulámmal kapcsolatban, és azt is, hogy miért cseréltem ki 3 ruhadarabot a 33-ból.

Ugyan a júniusnak még a felénél sem tartunk, de úgy éreztem, jó lenne már egy outfit poszt a blogra. Szóval az eddig hordott szettjeim közül lefotóztam párat, amit épp reprodukálni tudtam. Értsd: ami épp tiszta volt, azt fotóztam.

Mit hordjak, ha vége a Covidnak?

Bevallom őszintén, a kapszula egy részével egyáltalán nem voltam megelégedve. Furcsa dolog ez. Megpróbáltam előre megtervezni az egészet még áprilisban, aztán 1 hónappal később, mikor beütött a hőség, azon kaptam magam, hogy más felsőket akarok hordani, mint amit a kapszulába válogattam. Valami másra vágytam.

Ehhez biztos hozzájárult az a tény is, hogy közben megnyitott Montréal, és a világ újra elkezdett hasonlítani a régi normálisra. Viszont mivel mégis egy új helyzet állt fent, azt kezdtem el érezni, hogy nem akarom ugyanazokat a nyári felsőimet hordani, amiket 2019-ben és 2020-ban. Ki akartam próbálni új fazonokat, stílusokat.

Jelenlegi valóságunk aktuális kérdése: Mit hordjak, ha vége a Covid-helyzetnek? Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jutott ez a kérdés az elmúlt hónapokban. Te is szoktál ilyesmin elmélkedni?

A nagy gondolkodás eredményeként kicseréltem pár felsőt a kapszulában, amit egyszer se vettem fel május óta, és amit mégse akarok hordani ezen a nyáron. Eddig hármat, de lehet, hogy ennél többet is ki fogok. Hogy mire cseréltem? Arról csak annyit árulok el, hogy az egyiket használtan vettem pár hete, a másikat nemrég kaptam ismerőstől, a harmadik pedig eddig is megvolt. Szóval semmit sem vettem újonnan legalább, ez is valami. Persze majd egy későbbi bejegyzésben képeket is rakok ki róluk. Majd ha épp nem lesz mosás alatt az összes felső, amit le akarok fotózni. Addig is lehet tippelgetni, hogy melyik három felsőt cseréltem ki 🙂

Na de! A felsőhelyzetet leszámítva amúgy eddig teljesen elégedett vagyok például a cipőkkel és a nadrágokkal, szoknyákkal. Mindenből elég a mennyiség. Minden kényelmes, és örülök, hogy nem kell több alsót vennem erre a nyárra, bőven elleszek ezekkel októberig.


A többi, kapszulagardróbos blogbejegyzésemet
ITT TALÁLOD


🎧 Ha pedig érdekelne egy beszélgetés is a kapszulagardróbról és egyéb kapszulakihívásokról, hallgasd meg a podcastunk kapcsolódó epizódját, ahol saját tapasztalataimról mesélek 🙂


Leave a Reply

Back to Top