Hoztam ma nektek pár outfitet azok közül, amiket májusban és június elején hordtam. Elmesélem az eddigi tapasztalataimat a nyári kapszulámmal kapcsolatban, és azt is, hogy miért cseréltem ki 3 ruhadarabot a 33-ból.

Ugyan a júniusnak még a felénél sem tartunk, de úgy éreztem, jó lenne már egy outfit poszt a blogra. Szóval az eddig hordott szettjeim közül lefotóztam párat, amit épp reprodukálni tudtam. Értsd: ami épp tiszta volt, azt fotóztam.

Mit hordjak, ha vége a Covidnak?

Bevallom őszintén, a kapszula egy részével egyáltalán nem voltam megelégedve. Furcsa dolog ez. Megpróbáltam előre megtervezni az egészet még áprilisban, aztán 1 hónappal később, mikor beütött a hőség, azon kaptam magam, hogy más felsőket akarok hordani, mint amit a kapszulába válogattam. Valami másra vágytam.

Ehhez biztos hozzájárult az a tény is, hogy közben megnyitott Montréal, és a világ újra elkezdett hasonlítani a régi normálisra. Viszont mivel mégis egy új helyzet állt fent, azt kezdtem el érezni, hogy nem akarom ugyanazokat a nyári felsőimet hordani, amiket 2019-ben és 2020-ban. Ki akartam próbálni új fazonokat, stílusokat.

Jelenlegi valóságunk aktuális kérdése: Mit hordjak, ha vége a Covid-helyzetnek? Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jutott ez a kérdés az elmúlt hónapokban. Te is szoktál ilyesmin elmélkedni?

A nagy gondolkodás eredményeként kicseréltem pár felsőt a kapszulában, amit egyszer se vettem fel május óta, és amit mégse akarok hordani ezen a nyáron. Eddig hármat, de lehet, hogy ennél többet is ki fogok. Hogy mire cseréltem? Arról csak annyit árulok el, hogy az egyiket használtan vettem pár hete, a másikat nemrég kaptam ismerőstől, a harmadik pedig eddig is megvolt. Szóval semmit sem vettem újonnan legalább, ez is valami.

Na de! A felsőhelyzetet leszámítva amúgy eddig teljesen elégedett vagyok például a cipőkkel és a nadrágokkal, szoknyákkal. Mindenből elég a mennyiség. Minden kényelmes, és örülök, hogy nem kell több alsót vennem erre a nyárra, bőven elleszek ezekkel októberig.

Összes nadrág+sárga kardigán: second hand
sötétkék póló és barna top: helyi kanadai márkáktól
fekete cipő: New Balance, hasonlót itt találsz*
többi pedig régi fast fashion


A többi, kapszulagardróbos blogbejegyzésemet
ITT TALÁLOD


Kapcsolódó cikkek a Patreonon

Nyári gardróbtervek – Mit, miért és hogyan változtatok a tavalyi ruhatáramhoz képest?

2024.02.19.

Tavaly májusban Európába utaztam egy hónapra, és bepakolásnál rá kellett döbbennem, hogy a nyári ruháim nagyon nem passzolnak a jelenlegi stílusomhoz. Ebben a cikkben elmesélem, hogy mi volt a baj a nyári ruháimmal és az utazós gardróbommal. Illetve azt is, hogy ezen hogyan változtatok idén, és hogy miféle darabokat szerzek be, és miért.

Hogyan állítottam össze utazós kapszulagardróbot egy több hetes, kézipoggyászos nyaraláshoz?

2024.03.23.

Mikor Európába utaztam 30 napra egy kézipoggyásszal, az útra összeállítottam egy kapszulagardróbot. Ebben a cikkben elmesélem, hogyan választottam ki a ruhákat, és leírom lépésről lépésre a folyamatot, így remélem neked is tudok segíteni abban, hogy összerakd a következő utazós gardróbodat!


🎧 Ha pedig érdekelne egy beszélgetés is a kapszulagardróbról és egyéb kapszulakihívásokról, hallgasd meg a podcastunk kapcsolódó epizódját, ahol saját tapasztalataimról mesélek 🙂

***

*Ez a poszt affiliate linket tartalmaz. Ez azt jelenti, hogyha veszel egy terméket a *-gal jelölt linken keresztül, akkor valamennyi jutalékot kapok a vásárlásod után, és ez neked nem kerül plusz költségbe. A blogomon csak olyan termékeket ajánlok neked, amiket én is szeretek, használok, és szerintem te is szeretnéd őket. Köszönöm, hogy támogatod a munkámat!


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top