Annak ellenére, hogy a fehér ing egy elég jól variálható ruhadarab, én mégis keveset hordom az enyémet. Most, hogy a nyári ruháimmal együtt újra előkerült, úgy döntöttem, kísérletezek vele, és összeállítok pár szettet.

A farmer+fehér felső kombó az egyik kedvencem minden szezonban, de nagy rajongója vagyok a fekete-fehérnek is, úgyhogy stílusomhoz híven itt is ezek dominálnak. Helyenként egy-egy csipetnyi bézzsel és szürkével egészítettem ki az alapkoncepciót.

Ezt a fehér inget egyébként kb. 2017-ben vásároltam. Akkoriban még jártam plázákba és vásároltam fast fashion boltokban is. Azóta ilyet már nem csinálok.

Szoknyás

Egy kék, vintage farmerszoknyával sose lehet mellélőni. Minden passzol hozzá, így nem kellett sokat gondolkodnom, mikor alsókat kerestem az ingemhez.

Ha szeretnél emailben értesülni az új blogbejegyzésekről, iratkozz fel!


Farmeres

Legegyszerűbb az inget farmerrel hordani. De akkor már bolondítsuk meg ezüst cipellővel vagy blézerrel.

Fekete-fehér

Az ing sorttal régi kedvencem. Nem ég le a vállam, nem sül meg a lábam. Persze ezt csak vékony anyagú ingekkel érdemes eljátszani, de ez a fehér pont ilyen. A hosszú nadrágos verzióhoz pedig inkább egy nyáresti teraszozást képzelek el, semmiképp sem a legforróbb napokat.

Mintás és bézs

Ezt a mintás egyberuhát valamikor 2014-15 környékén vettem a Hádában. Persze, ezen a képen épp szoknyának látszik, de egyébként egy egyszerű, pántos nyáriruha. Mivel évek óta hordom, már mindenféle ingeket látott maga köré kötve. Ezt a fehéret szerintem pont nem.

A bézs nadrágos szettet valószínűleg sose találtam volna ki, ha nincs ez a blogbejegyzés. A nadrágot tavaly vettem használtan, és inggel még nem próbáltam hordani. A szettet elneveztem „Szabadnapos művész”-nek. Pont úgy nézek ki, mintha most léptem volna elő a stúdiómból, a festővászon mellől. Csak ahhoz túl tiszta, ezért szabadnapos.


Kapcsolódó cikk a Patreonon

Nyári gardróbtervek – Mit, miért és hogyan változtatok a tavalyi ruhatáramhoz képest?

2024.02.19.

Tavaly májusban Európába utaztam egy hónapra, és bepakolásnál rá kellett döbbennem, hogy a nyári ruháim nagyon nem passzolnak a jelenlegi stílusomhoz. Ebben a cikkben elmesélem, hogy mi volt a baj a nyári ruháimmal és az utazós gardróbommal. Illetve azt is, hogy ezen hogyan változtatok idén, és hogy miféle darabokat szerzek be, és miért.


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top