Ha éppen csinos és egyben sokoldalú ruhadarabokon gondolkodsz, melyeket magaddal kéne vinned városnézős vagy vízpartos nyaralásodra, akkor nem vagy egyedül. Az én töprengésem ezen listához vezetett.

C R O P T O P # laza

03_croptop.jpg

Végre kishazánkat is elérte a croctop- azaz haspólóőrület; elegáns és bővebb fazonú, feliratos vagy színes változatai között biztosan találsz számodra megfelelőt. Egy magas derekú nadrággal, sorttal, maxi szoknyával könnyen variálható. 

F E H É R   S O R T # letisztult

A “white on white” letisztultságát hőségben élvezhetjük leginkább. Az én kedvencem a fehér farmersort, lehetőleg szakadtan, rojtokkal. Nekem tornacipővel tetszik leginkább, de nem egy bonyolult darab, mindenféle cipőhöz passzol. Fehér blúzzal vagy pólóval hordva igazán professzionális lehetsz:)

K A L A P # titokzatos

Pár éve már hódít, de ha te még mindig nem szerezted be (akárcsak én…), idén nyáron még megteheted. Bármilyen nyári outfitet feldob, és nagyon hasznos tud lenni, ha az arcod már a nyaralás első napján rákvörösre pirult (tapasztalat). De jobb előrelátónak lenni, és már napozás előtt elbújni oltalmazó árnyékában.

02_kalap.jpg

M A X I R U H A # szellős

Régi jó barátunknak, a maxiruhának “ápol és eltakar” tulajdonságait idén sem kell nélkülöznünk, sétákhoz és strandoláshoz is nagyszerű választás. A mostani szezonban különösen divatosak érdekes hátkivágással, illetve pántokkal díszített verziói. Kapj fel hozzá egy sarut, tornacipőt, és már mehetsz is. Magassarkúval pedig alkalmas egy esti bulira is akár.

01-maxiruha.jpg

H Á T I Z S Á K # praktikus

Nagy kedvencem a hátizsák, imádom, hogy újra divatba jött, rengeteg helyen kapható, sok mindennel hordható, és nem utolsó sorban sokkal kényelmesebb, mint mondjuk egy válltáska. Vásárlós, városnézős, tengerpartra járós, biciklizős alkalmakhoz tökéletes! Aztékmintás, bőr és textil darabokat is bőven találunk a boltokban. 

06_hatizsak.jpg

F A R M E R I N G # jolly joker

A rapszodikus időjárás, a hosszú vízparti esték és az esőnapok nélkülözhetetlen kelléke a farmering. A legjobb, hogy tulajdonképpen bármihez veszed fel, menőn fog kinézni. Betűrve, kitűrve, megkötve, szűk szoknyához, bő szoknyához, sorthoz, nadrághoz, miniruhához, maxiruhához…lehetőségeink végtelenek. Sok helyet nem foglal a bőröndben, és tényleg egész idő alatt jó szolgálatot tesz.

05_farmering.jpg

Hozzászólás

Back to Top