2021-ben vettem egy fekete papíros füzetet, amit kineveztem bullet journallé arra az évre. Ez a napló arról híres, hogy pár kedvenc rajzom azóta is ott pihen benne. Akkoriban kezdődött rajongásom a csillagképes tematika iránt, és ez meglepő módon még mindig tart.

Az egyik alkotás, amit szeretek benne, a február hónap borítója. Ezt most újra előszedtem, leporoltam, és azon törtem a fejem, hogy mégis mihez kezdjek vele. Végül inspirációként szolgált a letölthető+nyomtatható Csillagképes Tervezőhöz.

Először csak ki akartam rakni a falamra a képet, egy szép keretben, és egész februárban nézegetni, elmerülni a csillagaiban. Majd persze rájöttem, hogy ehhez valahogy digitalizálnom kellene, hogy a lehető legszebben lehessen kinyomtatni. Úgyhogy nekiláttam a folyamatnak, kísérletezgettem, és több különböző appot is használva elkészítettem életem első digitális nyomatát egy rajzból. Egy olyat, ami kellően csinos lesz, mikor kijön a nyomtatóból, hogy aztán a falamon díszelegjen.

Na de! Nem álltam ám meg itt. Kitaláltam, hogy mennyire hasznos lenne, ha egy tervezőt is összedobnék, amit esetleg mások is szívesen használnának, nem csak februárban!

„Mindenképp legyen benne heti tervező”, „Úú, akarok naplót is!”, meg az „Ezt szerettem a hónapban rész is fontos”, amit évek óta vezetek megállás nélkül.

Mit kell tudni A Csillagképes Tervezőről?

  • Egyedi, csillagképes dizájn, saját rajzból
  • Heti és havi tervezőt is tartalmaz
  • Nyomtatható A5-ös vagy A4-es méretben
  • Fekete-fehérben kinyomtatva is jól néz ki
  • Online is kitölthető, tehát nem kell nyomtató a használatához
  • 5 különböző oldalból áll
  • +Bónusz: nyomtatható kép az eredeti, „Február” rajzomból

Online is kitölthető pdf

Ha nem szeretsz nyomtatgatni (spórolunk a papírral!), vagy épp nincs a közelben nyomtató, akkor van egy jó hírem: a Csillagképes Tervező online is kitölthető! Megnyithatod a mobilodon vagy a laptopodon is, és el is menteheted a szerkesztett verziót, így később is könnyen elérhető.

Dátum nélküli tervező

Mikor megvolt az összes oldalam, úgy döntöttem, hogy a februári borítón kívül sehol sem utalok a konkrét hónapra, így a tervező az évnek bármelyik szakaszában megállja a helyét. Bármikor, amikor éppen csillagképekre vágyunk. Szabadon kitölthető az aktuális dátum, hét, hónap, nap. Ja, és persze annyit lehet nyomtatni az oldalakból, amennyire épp szükség van! Persze csak saját használatra.

Ilyen oldalak vannak a Tervezőben:

  1. oldal: Fontos dátumok, Teendőlista a hónapra + Jegyzetek
  2. oldal: Heti tervező + Jegyzetek
  3. oldal: Napló
  4. és 5. oldal: Visszatekintő/Mit szerettem a hónapban?
    +bónusz: Február rajz

Ha te is elmerülnél a csillagképes Tervezőben, a Patreon-boltomban tudod megvásárolni.

Kellemes tervezgetést!

Buy „Nyomtatható és online is kitölthető Csillagképes Tervező sablon” on Patreon | Pohóka

Készítettem egy 5 oldalas nyomtatható és online is kitölthető tervező sablont, ami heti és havi tervezőket is tartalmaz. A Tervezőt egy rajzom ihlette, a régi bullet journalömben található február hónap borítója. Ezt pár év után újra előszedtem, leporoltam, és végül inspirációként szolgált a Csillagképes Tervezőhöz. Mit kell tudni A Csillagképes Tervezőről?


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top