Elkészült az új karácsonyi bakancslista bingó!

Az idei ünnepi szezonban úgy döntöttem, hogy újra belevágok egy bakancslista bingó készítésébe, és még pont időben sikerült összeraknom egy karácsonyit (vagy adventit, ahogy szimpatikusabb) 🙂 A listán szereplő tevékenységeket én az adventi időszakban szoktam megcsinálni, szépen elszórva, hogy minden hétre jusson pár.

Fenyőfa, kandalló a háttérben, tea és könyv a kézben, kutyus a fotelben – az a pillanat ihlette a dizájnt, amikor a decemberi hajtásban találunk valahol az időbeosztásunkban pár órácskát, amit magunkra fordíthatunk. Amikor leülünk egy könyvvel, és csak élvezzük a csendet, nyugalmat, a pihenést.

A karácsonyi bakancslistát nagy méretben is nyomtatható pdf-ben a Patreon-boltomban tudod megvásárolni.

Az ár 2 darab pdf-fájlt tartalmaz, amit nagyobb méretben is ki tudsz nyomtatni, és kirakni a falra, hűtőre, az íróasztalodra, hogy szem előtt legyen, és tudd rajta jelölgetni a dolgokat, amiket már megcsináltál. Vagy akár beletűzheted a határidőnaplódba is!

Az egyik bakancslista tartalmazza az általam beleírt karácsonyi tevékenységeket, a másik pedig üres, hogy a saját kedvenceiddel tölthesd fel.

Köszönöm, hogy támogatod a munkámat! 🙂

Buy „Karácsonyi bakancslista bingó 2023” on Patreon | Pohóka

Fenyőfa, kandalló a háttérben, tea és könyv a kézben, kutyus a fotelben – a 2023-as nyomtatható, karácsonyi bakancslista dizájnját az a pillanat ihlette, amikor a decemberi hajtásban találunk valahol az időbeosztásunkban pár órácskát, amit magunkra fordíthatunk. Amikor leülünk egy könyvvel, és csak élvezzük a csendet, nyugalmat, a pihenést. ✨ Mit tartalmaz?


Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Kizárólag személyes célokra engedélyezem a használatukat (például, hogy otthon kinyomtasd magadnak, és kirakd a falra).

Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook-oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra. Ne add el őket.

Amennyiben kereskedelmi, marketing- és reklámcélokra szeretnéd felhasználni a képet, egyedi áron tudom neked licencelni a terméket. Kérlek, írj az info@pohoka.com email címre.


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top