Azt hiszem, mindenkire ráfér egy kis tavaszhangulat. Készítettem nektek egy tavaszi bakancslista bingót az új szezonra, melyet le tudtok tölteni és kinyomtatni. Púderrózsaszín dizájn, természet, fák és madarak, csupa-csupa boldogság. Hűen önmagamhoz, egy biciklit is pakoltam rá.

A tavaszi bakancslistát nagy méretben is nyomtatható pdf-ben a Patreon-boltomban tudod megvásárolni.

Az ár 2 darab pdf-fájlt tartalmaz, amit nagyobb méretben is ki tudsz nyomtatni, és kirakni a falra, hűtőre, az íróasztalodra, hogy szem előtt legyen, és tudd rajta jelölgetni a dolgokat, amiket már megcsináltál. Vagy akár beletűzheted a határidőnaplódba is!

Az egyik bakancslista tartalmazza az általam beleírt tavaszi tevékenységeket, a másik pedig üres, hogy a saját kedvenceiddel tölthesd fel.

Köszönöm, hogy támogatod a munkámat! 🙂

Buy „Tavaszi bakancslista” on Patreon | Pohóka

A tavaszi bakancslista bingó púderrózsaszín dizájnt kapott, ez remekül passzol az ébredező természet zöldjéhez. Fák és madarak, csupa-csupa boldogság. És persze hűen önmagamhoz, egy biciklit is tettem rá. Az ár 2 darab pdf-fájlt tartalmaz, amit nagyobb méretben is ki tudsz nyomtatni, és kirakni a falra, hűtőre, az íróasztalodra, hogy szem előtt legyen, és tudd rajta jelölgetni a dolgokat, amiket már megcsináltál.

Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Kizárólag személyes célokra engedélyezem a használatukat (például, hogy otthon kinyomtasd magadnak és kirakd a falra).

Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook-oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra.

Amennyiben kereskedelmi, marketing- és reklámcélokra szeretnéd felhasználni a képet, egyedi áron tudom neked licencelni a terméket. Kérlek írj az info@pohoka.com email címre.


Tetszett a poszt? Támogasd a munkámat a Patreonon!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top