Tavaly kezdtem el bakancslista bingókat rajzolni a naptáramba. Minden évszakban egyet. Idén őszre elkészítettem digitális formában is, így te is ki tudod nyomtatni akár az általam kitöltött verziót, akár az üreset. Ebbe utána beleirkálhatod a neked tetsző őszi tevékenységeket, amiket mindenképp szeretnél megtenni. Ha ez megvan, csak annyi a dolgod, hogy kihúzgálod, ami kész:)

A Letöltés gombra kattintva tudod letölteni a pdf formátumú fájlokat:

Rám jellemző módon, a bakancslistáim rendszerint tele vannak evős-ivós témákkal. Minden évszakban fontos szerepet játszik a gasztronómia:) A jelenlegiben szerepelnek olyan pontok is, amik a tavalyiban még nem. Ezeket Kanada inspirálta. Azaz nálam most tökös MINDEN. Tökös latte, tökös pite, tökfaragás, tökföldek…

A montréali ősz relatíve rövid, tulajdonképpen csak egy hónap. Vagy esetleg másfél, ha a november nem indul keményen. A szeptember még abszolút nyár volt nálam, úgyhogy azt nem számolom ide. Tehát, mondjuk másfél hónapba próbálok belecsempészni minél több tevékenységet a listámról. Ami kimaradt, azt átviszem a téli szezonra.

Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra. Ha megteszed, bűncselekményt követsz el, amely büntetőjogi eljárást vonhat maga után.

Amennyiben engedélyt szeretnél kérni tőlem a kép felhasználására, az info@pohoka.com email címen megteheted.


1 thought on “Nyomtatható őszi bakancslista

Leave a Reply

Back to Top