Tavaly kezdtem el bakancslista bingókat rajzolni a naptáramba. Minden évszakban egyet. Idén őszre elkészítettem digitális formában is, így te is ki tudod nyomtatni akár az általam kitöltött verziót, akár az üreset. Ebbe utána beleirkálhatod a neked tetsző őszi tevékenységeket, amiket mindenképp szeretnél megtenni. Ha ez megvan, csak annyi a dolgod, hogy kihúzgálod, ami kész:)

Rám jellemző módon, a bakancslistáim rendszerint tele vannak evős-ivós témákkal. Minden évszakban fontos szerepet játszik a gasztronómia:) A jelenlegiben szerepelnek olyan pontok is, amik a tavalyiban még nem. Ezeket Kanada inspirálta. Azaz nálam most tökös MINDEN. Tökös latte, tökös pite, tökfaragás, tökföldek…

A montréali ősz relatíve rövid, tulajdonképpen csak egy hónap. Vagy esetleg másfél, ha a november nem indul keményen. A szeptember még abszolút nyár volt nálam, úgyhogy azt nem számolom ide. Tehát, mondjuk másfél hónapba próbálok belecsempészni minél több tevékenységet a listámról. Ami kimaradt, azt átviszem a téli szezonra.

Az őszi bakancslistát nagy méretben is nyomtatható pdf-ben a Patreon-boltomban tudod megvásárolni.

Az ár 2 darab pdf-fájlt tartalmaz, amit nagyobb méretben is ki tudsz nyomtatni, és kirakni a falra, hűtőre, az íróasztalodra, hogy szem előtt legyen, és tudd rajta jelölgetni a dolgokat, amiket már megcsináltál. Vagy akár beletűzheted a határidőnaplódba is!

Az egyik bakancslista tartalmazza az általam beleírt karácsonyi tevékenységeket, a másik pedig üres, hogy a saját kedvenceiddel tölthesd fel.

Köszönöm, hogy támogatod a munkámat! 🙂

Buy „Őszi bakancslista” on Patreon | Pohóka

Az őszi bakancslistában csupa-csupa olyan tevékenységet gyűjtöttem össze, amik megédesítik az őszi időszakot. ✨ Mit tartalmaz? ✨ Az ár magában foglal két darab pdf-fájlt , amik nagyobb méretben is nyomtathatók. Az egyik bakancslista tartalmazza az általam beleírt őszi tevékenységeket, a másik pedig üres, hogy a saját kedvenceiddel tölthesd fel.

Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Kizárólag személyes célokra engedélyezem a használatukat (például, hogy otthon kinyomtasd magadnak és kirakd a falra).

Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook-oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra.

Amennyiben kereskedelmi, marketing- és reklámcélokra szeretnéd felhasználni a képet, egyedi áron tudom neked licencelni a terméket. Kérlek írj az info@pohoka.com email címre.


Tetszett a poszt? Támogasd a munkámat a Patreonon!
Become a patron at Patreon!

1 thought on “Nyomtatható őszi bakancslista

Hozzászólnál?

Back to Top