Tavaly kezdtem el bakancslista bingókat rajzolni a naptáramba. Minden évszakban egyet. Idén őszre elkészítettem digitális formában is, így te is ki tudod nyomtatni akár az általam kitöltött verziót, akár az üreset. Ebbe utána beleirkálhatod a neked tetsző őszi tevékenységeket, amiket mindenképp szeretnél megtenni. Ha ez megvan, csak annyi a dolgod, hogy kihúzgálod, ami kész:)

Rám jellemző módon, a bakancslistáim rendszerint tele vannak evős-ivós témákkal. Minden évszakban fontos szerepet játszik a gasztronómia:) A jelenlegiben szerepelnek olyan pontok is, amik a tavalyiban még nem. Ezeket Kanada inspirálta. Azaz nálam most tökös MINDEN. Tökös latte, tökös pite, tökfaragás, tökföldek…

A montréali ősz relatíve rövid, tulajdonképpen csak egy hónap. Vagy esetleg másfél, ha a november nem indul keményen. A szeptember még abszolút nyár volt nálam, úgyhogy azt nem számolom ide. Tehát, mondjuk másfél hónapba próbálok belecsempészni minél több tevékenységet a listámról. Ami kimaradt, azt átviszem a téli szezonra.

Az őszi bakancslistát nagy méretben is nyomtatható pdf-ben a Patreon-előfizetőim tudják letölteni. A NagyPohóka előfizetői csomaggal az őszi bakancslistán kívül automatikus hozzáférést nyersz az összes letölthető és nyomtatható tartalomhoz, amit eddig feltöltöttem Patreonra. Illetve a havi előfizetés tartalmaz 3 cikket + 1 új letölthető-nyomtatható tervezőt vagy bakancslistát. A Patreon-előfizetéseimről itt tudsz bővebben olvasni.

Illetve megvásárolhatod a bakancslistát önálló termékként is a Patreon boltomban anélkül, hogy az előfizetőmmé válnál.

Buy „Őszi bakancslista” on Patreon | Pohóka

Az őszi bakancslistában csupa-csupa olyan tevékenységet gyűjtöttem össze, amik megédesítik az őszi időszakot. Az ár magában foglal két darab, nagyobb méretben is nyomtatható pdf-fájlt. Az egyik bakancslista tartalmazza az általam beleírt őszi tevékenységeket, a másik pedig üres, hogy a saját kedvenceiddel tölthesd fel. A képek kizárólag személyes használatra engedélyezettek.

Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Kizárólag személyes célokra engedélyezem a használatukat (például, hogy otthon kinyomtasd magadnak és kirakd a falra).

Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook-oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra.

Amennyiben kereskedelmi, marketing- és reklámcélokra szeretnéd felhasználni a képet, egyedi áron tudom neked licencelni a terméket. Kérlek írj az info@pohoka.com email címre.


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

1 thought on “Nyomtatható őszi bakancslista

Hozzászólnál?

Back to Top