Másfél hete téli üzemmódra kapcsolt az időjárás. Leesett az első nagy hó Montréalban, én pedig elkezdtem karácsonyi lázban égni. Szezonindítóként készítettem egy letölthető, karácsonyi bakancslista bingót. A zöld-piros színpalettáról az ünnepek végéig biztosan nem fogok lekattanni, úgyhogy ez a bingó is ezt a színvilágot tükrözi.

A karácsonyi bakancslistát nagy méretben is nyomtatható pdf-ben a Patreon-boltomban tudod megvásárolni.

Az ár 2 darab pdf-fájlt tartalmaz, amit nagyobb méretben is ki tudsz nyomtatni, és kirakni a falra, hűtőre, az íróasztalodra, hogy szem előtt legyen, és tudd rajta jelölgetni a dolgokat, amiket már megcsináltál. Vagy akár beletűzheted a határidőnaplódba is!

Az egyik bakancslista tartalmazza az általam beleírt karácsonyi tevékenységeket, a másik pedig üres, hogy a saját kedvenceiddel tölthesd fel.

Köszönöm, hogy támogatod a munkámat! 🙂

Buy „Karácsonyi bakancslista bingó” on Patreon | Pohóka

Abban az évben, mikor Kanadába költöztem, akkor készítettem magamnak ezt a karácsonyi bakancslistát, hogy kreatív formában összegyűjtsem a hagyományokat, szokásaimat, amiket szeretnék továbbvinni a régi életemből az új kontinensre. ** Mit tartalmaz? ** Az ár 2 darab pdf-fájlt tartalmaz, amit nagyobb méretben is ki tudsz nyomtatni, és kirakni a falra, hűtőre, az íróasztalodra, hogy szem előtt legyen, és tudd rajta jelölgetni a dolgokat, amiket már megcsináltál.

Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Kizárólag személyes célokra engedélyezem a használatukat (például, hogy otthon kinyomtasd magadnak és kirakd a falra).

Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook-oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra.

Amennyiben kereskedelmi, marketing- és reklámcélokra szeretnéd felhasználni a képet, egyedi áron tudom neked licencelni a terméket. Kérlek írj az info@pohoka.com email címre.


Kapcsolódó termék a Patreonon

Karácsonyi bakancslista bingó 2023

2023.12.12.

Készítettem egy új karácsonyi bakancslistát! Fenyőfa, kandalló a háttérben, tea és könyv a kézben, kutyus a fotelben. Az a pillanat ihlette a dizájnt, amikor a decemberi hajtásban találunk valahol az időbeosztásunkban pár órácskát, amit magunkra fordíthatunk. Amikor leülünk egy könyvvel, és csak élvezzük a csendet, nyugalmat, a pihenést.


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top