Másfél hete téli üzemmódra kapcsolt az időjárás. Leesett az első nagy hó Montréalban, én pedig elkezdtem karácsonyi lázban égni. Szezonindítóként készítettem egy letölthető, karácsonyi bakancslista bingót. A zöld-piros színpalettáról az ünnepek végéig biztosan nem fogok lekattanni, úgyhogy ez a bingó is ezt a színvilágot tükrözi.

A nyomtatható bakancslistát pdf-ben a Patreon-előfizetőim tudják letölteni. A NagyPohóka előfizetői csomaggal a karácsonyi bakancslistán kívül automatikus hozzáférést nyersz az összes letölthető és nyomtatható tartalomhoz, amit a jövőben készítek.

Illetve megvásárolhatod a bakancslistát önálló termékként is a Patreon boltomban anélkül, hogy az előfizetőmmé válnál.

Buy „Karácsonyi bakancslista” on Patreon | Pohóka

Check out Pohóka’s products on Patreon

Szerzői jogvédelem

A weboldalamon található képek szerzői jogvédelem alatt állnak. Kizárólag személyes célokra engedélyezem a használatukat (például, hogy otthon kinyomtasd magadnak és kirakd a falra).

Ne töltsd fel a képeimet a saját weboldaladra, Facebook-oldaladra. Ne használd fel kereskedelmi és reklámcélokra. Ha megteszed, bűncselekményt követsz el, amely büntetőjogi eljárást vonhat maga után.

Amennyiben kereskedelmi, marketing- és reklámcélokra szeretnéd felhasználni a képet, egyedi áron tudom neked licencelni a terméket. Kérlek írj az info@pohoka.com email címre.

***

A te bakancslistádon mi szerepel? Mi az, amit a legjobban szeretsz az adventi időszakban?


Leave a Reply

Back to Top