Még pár hétig tart a nyár, de én már az őszi-téli kapszularuhatáramat tervezem. Élveztem életem első kapszulagardróbját, és szeretném a jövőben is folytatni a kapszulázást. Összeállítottam egy letölthető, nyomtatható, 6 oldalas ruhatártervezőt, ami neked is segít átgondolni, miket szeretnél hordani a következő szezonban.

Ha szeretnéd tudatosan felépíteni az őszi vagy téli ruhatárad, és szeretsz papíron tervezgetni, nyomtasd ki a tervezőt, ülj le egy bögre teával vagy kávéval és töltögess. Még az is lehet, hogy rádöbbensz valami fontosra a ruháiddal kapcsolatban.

A fenti képre vagy a lenti linkre kattintva le tudod tölteni a 6 oldalas ruhatártervezőt pdf-ben:

Hivatalosan kapszularuhatár-tervezőnek hívom, de a benne szereplő kérdések bármilyen ruhatár esetén alkalmazhatók. Kivéve az utolsó oldalt, amit direkt a kapszulázóknak szántam. Itt összeírhatjátok a következő szezonra gondosan kiválogatott ruhadarabjaitokat.

Ha szeretnél emailben értesülni az új blogbejegyzésekről, iratkozz fel!


A tervezőt úgy állítottam össze, hogy ne csak egy bizonyos szezonra szóljon. Ugyanúgy kitöltheted most, az őszi szezonra, mint jövő májusban a nyárira.

Nem titkolt szándékom ezzel a tervezővel, hogy téged is rávezesselek arra, hogy fenntarthatóbb ruhatárat építs. Ha ismered a stílusodat, a színeidet, magabiztos vagy a ruhákban, amiket hordasz, akkor kevesebbszer vásárolsz. És ha vásárolsz, akkor is tudod, mit és hol kell venned. A mennyiség helyett a minőség lesz fontos, a fast fashion darabok helyett pedig más alternatívák után nézel.

Kapcsolódó cikkek a Patreonon

Nyári gardróbtervek – Mit, miért és hogyan változtatok a tavalyi ruhatáramhoz képest?

2024.02.19.

Tavaly májusban Európába utaztam egy hónapra, és bepakolásnál rá kellett döbbennem, hogy a nyári ruháim nagyon nem passzolnak a jelenlegi stílusomhoz. Ebben a cikkben elmesélem, hogy mi volt a baj a nyári ruháimmal és az utazós gardróbommal. Illetve azt is, hogy ezen hogyan változtatok idén, és hogy miféle darabokat szerzek be, és miért.

Hogyan állítottam össze utazós kapszulagardróbot egy több hetes, kézipoggyászos nyaraláshoz?

2024.03.23.

Mikor Európába utaztam 30 napra egy kézipoggyásszal, az útra összeállítottam egy kapszulagardróbot. Ebben a cikkben elmesélem, hogyan választottam ki a ruhákat, és leírom lépésről lépésre a folyamatot, így remélem neked is tudok segíteni abban, hogy összerakd a következő utazós gardróbodat!


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top