Túl vagyok életem első podcast felvételén. A Kultúr Sufni nevezetű podcastban Panzival és két másik úriemberrel folytatunk eszmecserét kultúráról és néha másról is.

A srácok februárban kezdték a felvételeket, én pedig múlt héten csatlakoztam hozzájuk először. Ha minden jól megy, a többi adásban is szerepelni fogok.

Mik a témák a podcastban?

Beszélgetünk könyvekről, filmekről, sorozatokról, színházról, jó helyekről, podcastokról, biciklizésről és még ezer dologról. Emellett Panzival néha egy-egy Kanada-sztorit is behozunk adásba.

A korábbi epizódokban egyébként nagy arányban vannak jelen tech/kocka témák. Ezek számomra olykor-olykor kínaiak. Sosem érdekeltek különösebben a műszaki dolgok. De állítólag a jövőben ügyelni fogunk, hogy ne haladjon túl tech-es irányba a podcast 🙂

A kultúrával viszont közeli barátságban vagyok, úgyhogy lelkesen viszem majd a saját témáimat a podcastba, hogy egy kicsit pohókás is legyen.

Hol hallgathatod?

Minden héten egy új résszel jövünk, melyet hallgathatsz többek között Apple Podcasts-on, Spotify-on, Google Podcasts-on, Pocket Casts-on vagy a kultursufni.hu oldalon is.

kultúr sufni

Listen to kultúr sufni on Spotify. Leveszünk ezt-azt a sufni polcairól, megrágjuk, de csak néha emésztjük meg teljesen. Előkóstolunk is, hogy nektek már ne kelljen. Ha ízlik, akkor persze szólunk. Beszélgetünk a hétről, aktualitásokról, technológiáról, filmről, színházról, saját élményeinkről. Kanada, Magyarország, Málta, Hollandia, van itt minden, mint a búcsúban.

Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top