Még pár hétig tart a nyár, de én már az őszi-téli kapszularuhatáramat tervezem. Élveztem életem első kapszulagardróbját, és szeretném a jövőben is folytatni a kapszulázást. Összeállítottam egy letölthető, nyomtatható, 6 oldalas ruhatártervezőt, ami neked is segít átgondolni, miket szeretnél hordani a következő szezonban.

Ha szeretnéd tudatosan felépíteni az őszi vagy téli ruhatárad, és szeretsz papíron tervezgetni, nyomtasd ki a tervezőt, ülj le egy bögre teával vagy kávéval és töltögess. Még az is lehet, hogy rádöbbensz valami fontosra a ruháiddal kapcsolatban.

A fenti képre vagy a lenti linkre kattintva le tudod tölteni a 6 oldalas ruhatártervezőt pdf-ben:

Hivatalosan kapszularuhatár-tervezőnek hívom, de a benne szereplő kérdések bármilyen ruhatár esetén alkalmazhatók. Kivéve az utolsó oldalt, amit direkt a kapszulázóknak szántam. Itt összeírhatjátok a következő szezonra gondosan kiválogatott ruhadarabjaitokat.

Ha szeretnél emailben értesülni az új blogbejegyzésekről, iratkozz fel!


A tervezőt úgy állítottam össze, hogy ne csak egy bizonyos szezonra szóljon. Ugyanúgy kitöltheted most, az őszi szezonra, mint jövő májusban a nyárira.

Nem titkolt szándékom ezzel a tervezővel, hogy téged is rávezesselek arra, hogy fenntarthatóbb ruhatárat építs. Ha ismered a stílusodat, a színeidet, magabiztos vagy a ruhákban, amiket hordasz, akkor kevesebbszer vásárolsz. És ha vásárolsz, akkor is tudod, mit és hol kell venned. A mennyiség helyett a minőség lesz fontos, a fast fashion darabok helyett pedig más alternatívák után nézel.


Tetszett a poszt? Támogasd a munkámat a Patreonon!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top