Ha tetszenek az írásaim, fotóim, bakancslista bingóim, és szeretnél még több extra cikket olvasni, és letölthetőket kapni tőlem, csatlakozz a Patreon-közösségemhez!

Három különböző előfizetés közül választhatsz

MiniPohóka

MiniPohóka csomag havi 800 Ft-ért, ami azoknak szól, akik nem vágynak sok plusz tartalomra, viszont szívesen támogatnák a munkámat. Havonta megosztok 1 személyes cikket, ami egy ajánló azokról a dolgokról, amiket szerettem az elmúlt pár hétben (filmek, könyvek, zenék, ételek, italok, podcastok, ruhák és egyéb érdekességek).

Tartalmaz:

• Havonta 1 exkluzív cikk
• Hozzáférés a csomag eddigi összes cikkéhez

KisPohóka

KisPohóka csomag havi 1400 Ft-ért, ahol havonta 3 exkluzív, személyes cikket olvashatsz tőlem. Tartalmazza a személyes ajánlót, amit a MiniPohóka is, és ezen kívül plusz 2 cikket különböző témákban (kanadai élet és letelepedés, stílus, naplózás, utazás).

Tartalmaz:

• Havonta 3 exkluzív cikk
• Hozzáférés a csomag eddigi összes cikkéhez

NagyPohóka

A NagyPohóka csomagban havi 3100 Ft-ért megkapod az összes, csak itt elérhető, nagy felbontású, letölthető-nyomtatható tartalmat és bakancslistát, amit a jövőben készítek, és feliratkozáskor a régieket is le tudod tölteni. Ezen kívül ez a csomag is tartalmazza a 3 darab személyes cikket.

Tartalmaz:

• Havonta 3 exkluzív cikk
• Havonta 1 exkluzív letölthető-nyomtatható digitális termék
• Hozzáférés a csomag eddigi összes tartalmához

Cikkek és letölthetők az előfizetőimnek


Nyári gardróbtervek – Mit, miért és hogyan változtatok a tavalyi ruhatáramhoz képest?

Mikor tavaly májusban Európába utaztam egy hónapra, és elkezdtem összerakni az utazós ruhatáramat, rádöbbentem, hogy a nyári ruháim nagyon nem passzolnak a jelenlegi stílusomhoz. Ezen változtatok idén!Nyomtatható Februári Tervező csillagképes dizájnnal

Készítettem egy 6 oldalas, pdf-ben letölthető és nyomtatható tervezőt februárra, amit egy régi rajzom ihletett. A 2021-es fekete bullet journalöm arról híres, hogy több olyan rajz is született benne, ami mai napig a kedvenc alkotásaim közé tartozik.


Íme az idei fekete papíros naplóm! Hogyan és mire használom?

Minden év novemberében elkezd motoszkálni a fejemben a gondolat, hogy mégis milyen határidőnaplót szeretnék az új évre. Idén, hasonlóan a 3 évvel ezelőttihez, ismét egy fekete papíros füzetre esett a választásom.


Mit szerettem januárban? Michelangelo, pogácsa, Dire Straits és Witcher

Ez az első „Mit szerettem a hónapban” cikkem itt Patreonon. Minden hónap végén leírom nektek, hogy miket néztem, olvastam, hallgattam, ettem, ittam, mik voltak a kedvenceim.


Miket kérdeztek tőlem a magyarok Kanadáról? 1. rész

Nyáron, mikor legutóbb Magyarországon jártam, összeírtam több mint 30 kérdést, amit a magyar ismerőseim, rokonaim kérdeztek tőlem Kanadáról és az itteni életünkről. Íme, az első 15 közülük, amiket megválaszoltam, rövidebben, hosszabban, mindenféle témákban.


Miket kérdeztek tőlem a magyarok Kanadáról? 2. rész

Újabb 15 kérdést írtam össze és válaszoltam meg azok közül, amiket a Magyarországon élő barátaim és rokonaim tettek fel nekem. A kanadai letelepedésünkön kívül többek között mesélek arról, hogy miket eszünk, miket főzünk, és hogy hogy zajlik a cicaszittelés.


Új karácsonyi bakancslista!

Készítettem idén egy új karácsonyi bakancslistát! Fenyőfa, kandalló a háttérben, tea és könyv a kézben, kutyus a fotelben. Az a pillanat ihlette a dizájnt, amikor a decemberi hajtásban találunk valahol az időbeosztásunkban pár órácskát, amit magunkra fordíthatunk. Amikor leülünk egy könyvvel, és csak élvezzük a csendet, nyugalmat, a pihenést.


Get more from Pohóka on Patreon

Ír, fotóz, fest, rajzol


Back to Top