Karácsony és szilveszter között mindig szánok időt arra, hogy átgondoljam az évemet, kicsit magamba nézzek. Mi történt és mi nem történt az évben? Miben változtam, mit tanultam, miért voltam hálás? Milyen jó dolgok történtek? Merre szeretnék indulni a jövő évben, és mit szeretnék elérni?

Tekints vissza 2020-ra, letölthető tervezővel

Az évértékeléshez két letölthető, inspiráló füzetkét is tudok javasolni nektek. Az egyik Urban Eve tervezője, a másik pedig a Year Compass. A Year Compass-t tavaly töltöttem ki először, az Urban Eve-est pedig már többször, néha év közben is.

Letölthető Inspirációs Napló 2024-re

Az Inspirációs Napló 40 oldalas ingyenes, nyomtatható céltervező: rugalmas, önismeret-fokuszú tervezés, ami akkor is segít, ha minden borul.

Mindkét tervező tartalmaz egy 2020-ra visszatekintős részt, ahol az elmúlt évvel kapcsolatban találsz kérdéseket, illetve emellett tervezgetheted a következő évedet is.

Kitöltheted őket digitálisan, illetve ki is nyomtathatók.

Vedd magad elé a 2020-as naptáradat/naplódat, kuckózz be a kanapéra egy teával, és jöhet az évértékelés! Ha nyomtatott verziót töltesz ki, ne felejtsd el a kedvenc tollaidat sem! Rajzolni és színezni is ér közben!

2021-es bullet journal terveim

És ha már tervezés, az évnek ehhez a szakaszához tartozik a tökéletes, következő évi naptár/napló beszerzése is. Igen-igen, én vagyok az a lány, aki még mindig szeret papírra írni tollal. Most épp színessel és csillogóval. Minden egyes nap.

Idén egy Happy Plannert használtam naplózáshoz. Ezt nagyon szeretem, de hamarosan betelik, és az idei kollekció naptárait elnézegetve egyik sem tetszett annyira, hogy megvegyem. Így hát, úgy döntöttem, 2021-ben újra visszatérek a jó öreg, ponthálós füzethez, és abban fogok tervezgetni.

2019 végén írtam egy blogbejegyzést a bullet journalről. Ez lett az idei év 3. legolvasottabb bejegyzése. Mivel sokakat érdekel ez a téma, kedvet kaptam, hogy 1 év kihagyás után újra elkezdjek bujózni. És persze alig várom, hogy megosszam veletek legújabb tapasztalataimat. Sőt, reményeim szerint egy vendégcikk is születni fog a témában🙂


Nyomtatható és online is kitölthető Öngondoskodás Napló sablon

2024.03.15.

Készítettem nektek egy 6 oldalas, színes naplót, amit hívhatunk slow vagy wellness naplónak, részben hálanaplónak is, de végül az Öngondoskodás Napló nevet kapta. A Napló segít, hogy megpróbálj kicsit lelassulni és befelé figyelni, még akkor is, ha csak pár perced van. Online kitölthető a pdf-fájl, és persze ki is tudod nyomtatni, ha szeretnéd.


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top