Megállás nélkül dolgozunk újdonsült podcastunkon, a Nüanszon, ahol a fenntarthatóságról beszélgetünk. Már két epizódunk is hallgatható:)

Az első részben bemutatkozunk nektek, és elmesélünk pár sztorit magunkról, a másodikban pedig vásárlási dilemmákról beszélgetünk. Többek között olyan kérdéseket járunk körbe, hogy “milyen zacskóba pakoljunk a boltban?” vagy “mitől jobb a bio termék?”.

Kéthetente jelentkezünk a podcasttal, a következő adásunkat pedig december 15-én hallgathatjátok.

Hol hallgathatsz minket?

A blogomban létrehoztam egy új, Nüansz podcast menüpontot, ahol a későbbiekben gyorsan el tudjátok érni a a podcastról szóló blogbejegyzéseket.

Ha asztali gépről, laptopról vagy tabletről olvasod a blogot, a főoldalon, a jobb oldali hasábban találsz egy lejátszót, ahol mindig a legfrissebb Nüansz-epizódot tudod meghallgatni.

Ha telefonról olvasol, ugyanezt a lejátszót úgy éred el, hogy a főoldalon legörgetsz az oldal legaljára.

Továbbá az alábbi lejátszóban is meg tudjátok hallgatni a legújabb részt, és a “Na, elkezdjük?” című bemutatkozót.

Ezenkívül hallgathattok minket Anchoron, Spotify-on, Pocket Casts-on, Google Podcasts-on, Breakeren, sőt Youtube-on is. Természetesen arra is biztatlak titeket, hogy irakozzatok fel a podcastra Youtube-on vagy Spotify-on, hogy mindig értesüljetek az új epizódok megjelenéséről:)

Fenntarthatóság és divat? Mi a fast fashion igazi ára? Nüansz

Lehet fenntarthatóan öltözködni? Na, erről beszélgetünk! Arról, hogy mit jelent a fenntartható divat fogalma, és hogy mi is a baj a fast fashionnel. Tudtad, hogy a divatmárkák 93%-a a munkásait minimálbér alatt fizeti meg? Vagy azt, hogy a divatipar felelős a világ összes CO2-kibocsátásának 10%-áért? Ezekről is szó esik az adásban, illetve arról is, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy a fenntartható divatot támogassuk a hétköznapok során. Ezeket említjük: The True Cost című dokumentumfilm (angol) https://www.youtube.com/watch?v=nxhCpLzreCw Cikk a True Cost című filmről https://holyduck.hu/2016/11/30/the-true-cost-cimu-film-fenntarthato-divat/ Good on You weboldal és alkalmazás (angol) https://goodonyou.eco/ Mengyán Eszter blogja https://holyduck.hu/ Fenntartható, magyar márkák gyűjtőhelye https://fenntarthatodivat.hu/ Mi történik a ruhakonténerbe dobott ruhákkal? https://hulladekmentes.hu/2020/04/02/hova-kerul-a-hasznalt-ruha-a-gyujtokontenerbol/ Itt érsz el minket: Nüansz Youtube https://www.youtube.com/channel/UCNo4EEzkH9D3xo_xvm-L6kA Email: hellonuansz@gmail.com
  1. Fenntarthatóság és divat? Mi a fast fashion igazi ára?
  2. Visszatekintés az évre: COVID és a klíma, jó és kevésbé jó történések
  3. Boldog karácsonyi ötleteket!
  4. Vásárlási dilemmák: most akkor mit vegyek?
  5. Na, elkezdjük?

Leave a Reply

Back to Top