Megállás nélkül dolgozunk újdonsült podcastunkon, a Nüanszon, ahol a fenntarthatóságról beszélgetünk. Már két epizódunk is hallgatható:)

Az első részben bemutatkozunk nektek, és elmesélünk pár sztorit magunkról, a másodikban pedig vásárlási dilemmákról beszélgetünk. Többek között olyan kérdéseket járunk körbe, hogy “milyen zacskóba pakoljunk a boltban?” vagy “mitől jobb a bio termék?”.

Kéthetente jelentkezünk a podcasttal, a következő adásunkat pedig december 15-én hallgathatjátok.

Hol hallgathatsz minket?

A blogomban létrehoztam egy új, Nüansz podcast menüpontot, ahol a későbbiekben gyorsan el tudjátok érni a a podcastról szóló blogbejegyzéseket.

Ha asztali gépről, laptopról vagy tabletről olvasod a blogot, a főoldalon, a jobb oldali hasábban találsz egy lejátszót, ahol mindig a legfrissebb Nüansz-epizódot tudod meghallgatni.

Ha telefonról olvasol, ugyanezt a lejátszót úgy éred el, hogy a főoldalon legörgetsz az oldal legaljára.

Továbbá az alábbi lejátszóban is meg tudjátok hallgatni a legújabb részt, és a “Na, elkezdjük?” című bemutatkozót.

Ezenkívül hallgathattok minket Anchoron, Spotify-on, Pocket Casts-on, Google Podcasts-on, Breakeren, sőt Youtube-on is. Természetesen arra is biztatlak titeket, hogy irakozzatok fel a podcastra Youtube-on vagy Spotify-on, hogy mindig értesüljetek az új epizódok megjelenéséről:)

Tippek, trükkök a fenntartható nappalihoz és fürdőhöz Nüansz

Sok kis aprósággal tehetsz azért, hogy fenntarthatóbbá tedd a lakásod. Ebben az epizódban a nappalihoz és a fürdőhöz kapcsolódó szokásainkról, trükkjeinkről beszélgetünk. Tudtad, hogy hóval locsolhatod a virágaidat, vagy hogy újraöntheted a gyertyáidat? És azt, hogy zokniba rakhatod a szappanmaradékokat, hogy elhasználd azokat? Ezekről, és még sok másról is beszélünk. Ezeket említjük: Cipőjavítás házilag https://pohoka.com/2021/03/29/cipojavitas-hazilag-egy-toms-ujjaszuletese/ WC-papír gurigából palántatartó https://kertinfo.com/wc-papir-guriga-palanta-tarto/ Locsold hóval a szobanövényeket! https://gardenista.hu/2018/01/17/a-szobanovenyek-imadjak-a-holevet/ Gyertyakészítés maradék viaszból https://pohoka.com/2020/10/26/hogyan-keszits-gyertyat-hazilag-maradek-viaszbol/ Zero Waste Mindennapok Facebook-csoport https://www.facebook.com/groups/566319840414956 Earth Love mosótabletta https://earthlovehome.ca/ Itt érsz el minket: Nüansz Youtube https://www.youtube.com/channel/UCNo4EEzkH9D3xo_xvm-L6kA Email: hellonuansz@gmail.com
  1. Tippek, trükkök a fenntartható nappalihoz és fürdőhöz
  2. Tippek, trükkök a fenntartható konyhához
  3. Zero waste? Nem is nulla!
  4. Kidobom, de hova is kerül? A hulladék probléma.
  5. Jó nekem, jó mindenkinek? A tudatos bőrápolás kérdései

Leave a Reply

Back to Top