Megállás nélkül dolgozunk újdonsült podcastunkon, a Nüanszon, ahol a fenntarthatóságról beszélgetünk. Már két epizódunk is hallgatható:)

Az első részben bemutatkozunk nektek, és elmesélünk pár sztorit magunkról, a másodikban pedig vásárlási dilemmákról beszélgetünk. Többek között olyan kérdéseket járunk körbe, hogy „milyen zacskóba pakoljunk a boltban?” vagy „mitől jobb a bio termék?”.

Kéthetente jelentkezünk a podcasttal, a következő adásunkat pedig december 15-én hallgathatjátok.

Hol hallgathatsz minket?

A blogomban létrehoztam egy új, Nüansz podcast menüpontot, ahol a későbbiekben gyorsan el tudjátok érni a a podcastról szóló blogbejegyzéseket.

Ha asztali gépről, laptopról vagy tabletről olvasod a blogot, a főoldalon, a jobb oldali hasábban találsz egy lejátszót, ahol mindig a legfrissebb Nüansz-epizódot tudod meghallgatni.

Ha telefonról olvasol, ugyanezt a lejátszót úgy éred el, hogy a főoldalon legörgetsz az oldal legaljára.

Továbbá az alábbi lejátszóban is meg tudjátok hallgatni a legújabb részt, és a „Na, elkezdjük?” című bemutatkozót.

Ezenkívül hallgathattok minket Anchoron, Spotify-on, Pocket Casts-on, Google Podcasts-on, Breakeren, sőt Youtube-on is. Természetesen arra is biztatlak titeket, hogy irakozzatok fel a podcastra Youtube-on vagy Spotify-on, hogy mindig értesüljetek az új epizódok megjelenéséről:)

Milyen kijutni a klímacsúcsra? Fati mesél a 2023-as dubaji COP28-ról Nüansz

Meglepetés! Visszatértünk Fatival egy podcastepizód erejéig, ahol elmeséli, milyen volt kijutni a 2023-as COP28 klímacsúcsra, Dubajba. 2023 november végétől majdnem december közepéig tartott a tavalyi ENSZ klímacsúcs, és Fatinak volt szerencséje részt venni rajta. Ebben az epizódban elmeséli, hogy sikerült eljutnia a COP-ra, mik voltak a tapasztalatai, milyen élményekkel lett gazdagabb, és persze arról is beszélgetünk, hogy mi volt a kimenetele a klímacsúcsnak, miben állapodtak meg az országok. Borítókép: Alice McGown fotója Fatiról Ezeket említjük: 🟢 Nüansz weboldal 🟢 Fati cikke a Nüansz-blogon 🟢 A cég, ahol Fati dolgozik 🟢 A sajtótájékoztató, ahol Fati beszélt (angol) 🟢 Cikk a tervezett olajmegállapodásokról a COP28 alatt (angol) 🟢 Kick Big Polluters Out (Rúgjuk ki a nagy szennyezőket) szervezet 🟢 Rövid videó a 13 éves, dél-szudáni aktivistáról 🟢 A nigériai szervezet (HOMEF), amelyikkel Fati cége megosztotta a standot 🟢 Mi az a „fossil fuel non-proliferation treaty”? (angol) 🟢 Cikk Szaúd-Arábia olajstratégiájáról, hogy hogyan adnának el több olajat a fejlődő országoknak (angol) 🟢 Videó Szaúd-Arábia olajstratégiájáról, hogy hogyan adnának el több olajat a fejlődő országoknak (angol) Kapcsolódó epizódok: 🎧 COP26 – A klímacsúcs és a sok blabla 🎧 Nosztalgia – avagy az utolsó adásunk 🎧 Aktivista. A szó, aminek nem kéne léteznie Itt érsz el minket: 💻 Facebook 🎥 Youtube 🖼️ Instagram 🌳 Nüansz weboldal
  1. Milyen kijutni a klímacsúcsra? Fati mesél a 2023-as dubaji COP28-ról
  2. Nosztalgia – avagy az utolsó adásunk
  3. Így készült – avagy az utolsó előtti adásunk
  4. Műanyag, vágott, földlabdás vagy más? Karácsonyfa tudatosan
  5. Katasztrófa-e, hogy 8 milliárd ember él a Földön?

Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

Hozzászólnál?

Back to Top