Megállás nélkül dolgozunk újdonsült podcastunkon, a Nüanszon, ahol a fenntarthatóságról beszélgetünk. Már két epizódunk is hallgatható:)

Az első részben bemutatkozunk nektek, és elmesélünk pár sztorit magunkról, a másodikban pedig vásárlási dilemmákról beszélgetünk. Többek között olyan kérdéseket járunk körbe, hogy “milyen zacskóba pakoljunk a boltban?” vagy “mitől jobb a bio termék?”.

Kéthetente jelentkezünk a podcasttal, a következő adásunkat pedig december 15-én hallgathatjátok.

Hol hallgathatsz minket?

A blogomban létrehoztam egy új, Nüansz podcast menüpontot, ahol a későbbiekben gyorsan el tudjátok érni a a podcastról szóló blogbejegyzéseket.

Ha asztali gépről, laptopról vagy tabletről olvasod a blogot, a főoldalon, a jobb oldali hasábban találsz egy lejátszót, ahol mindig a legfrissebb Nüansz-epizódot tudod meghallgatni.

Ha telefonról olvasol, ugyanezt a lejátszót úgy éred el, hogy a főoldalon legörgetsz az oldal legaljára.

Továbbá az alábbi lejátszóban is meg tudjátok hallgatni a legújabb részt, és a “Na, elkezdjük?” című bemutatkozót.

Ezenkívül hallgathattok minket Anchoron, Spotify-on, Pocket Casts-on, Google Podcasts-on, Breakeren, sőt Youtube-on is. Természetesen arra is biztatlak titeket, hogy irakozzatok fel a podcastra Youtube-on vagy Spotify-on, hogy mindig értesüljetek az új epizódok megjelenéséről:)

De hát ott van a csapban, nem? Gondolatok a globális vízkrízisről Nüansz

Egy kis szünet után most újabb adással jelentkezünk. Sőt, nem kis témával indítjuk az új évadot: a vízkrízist, és néhány azzal kapcsolatos, fontosabb aspektust beszélünk át. Tudtad, hogy a Föld vízkészletének csupán 1%-a édesvíz? Azt, hogy több mint 100 liter "vízbe kerül", hogy egy csésze kávét igyunk, vagy hogy 2500 literbe, hogy elkészüljön a pamutpólónk? Ezekről, és még sok minden másról is beszélgetünk. Ezeket említjük: 🟢 Netflix, Explained – World's Water Crisis (angol) 🟢 Ivóvíz, WHO (angol) 🟢 Vízhiány Magyarországon – Forbes 🟢 Az egyik konfliktus a Níluson Kapcsolódó epizód: 🟢 A hús és a fenntarthatóság, avagy mit ehetsz a környezetért Itt érsz el minket: 💻 Facebook 🎥 Youtube
  1. De hát ott van a csapban, nem? Gondolatok a globális vízkrízisről
  2. Költözés: pakolás, selejtezés, utazás – lehet ezt fenntarthatóbban?
  3. Színészek és az aktivizmus, azaz ki mit tesz a környezet védelméért
  4. Szénlábnyom – mit tanultunk a tesztből?
  5. Szénlábnyom – mi kiszámoltuk!

Leave a Reply

Back to Top