Havas, montréali képeket kaptok tőlem karácsonyra. Már november óta havazik nálunk, így volt elég időm sétálgatni, hogy megörökítsem, milyen is errefelé az a hírhedt kanadai tél. Bónuszként még a québeci karácsonyi vásárról is hoztam 1-2 fotót.

Ha szeretnél emailben értesülni az új blogbejegyzésekről, iratkozz fel!


Eddig nagyon élvezem az itteni telet meg havat. Még azt sem bánom, hogy néha napokig mínusz 10 körül mozog a hőmérséklet. De egy valamit hiányolok. A pesti karácsonyi vásárokat. Itt annyira nem viszik túlzásba ezeket. Egyetlen egy vásárba látogattunk el Montréalban, de ezt kb. 5 perc alatt körbejártuk. Oké, és hol a hangulat?  

Québeci karácsonyi vásár

Több forrásból is azt hallottuk viszont, hogy a québeci karácsonyi vásárt érdemes megnézni, ugyanis az egy német vásár. Jól el is terveztük, hogy egyik hétvégén, túrázás után bevesszük ezt is a programba. De arra persze nem gondoltunk, hogy vasárnap este 6-kor bezár az összes bódé. Québec nagyon vidék Montréalhoz képest, még az utcákon is alig lézengtek az emberek.

A bazár tehát bezárt, így meg kellett elégednünk a dekorációval. Már így is ezerszer igényesebbnek hatott, mint a montréali. Úgyhogy jövőre remélem sikerül megnézni árusokkal együtt is.


Kapcsolódó termék a Patreonon

Karácsonyi bakancslista bingó 2023

2023.12.12.

Készítettem egy új karácsonyi bakancslistát! Fenyőfa, kandalló a háttérben, tea és könyv a kézben, kutyus a fotelben. Az a pillanat ihlette a dizájnt, amikor a decemberi hajtásban találunk valahol az időbeosztásunkban pár órácskát, amit magunkra fordíthatunk. Amikor leülünk egy könyvvel, és csak élvezzük a csendet, nyugalmat, a pihenést.


Tetszett a poszt? Extra cikkekért és letölthetőkért iratkozz fel a Patreonomra!
Become a patron at Patreon!

2 thoughts on “Montréali havas képek és adventi vásár Québecben

Hozzászólnál?

Back to Top