A tervezett tavaszi ruhatáram meghatározó színeit és mintáit fejben már összeraktam, dominál a kék legtöbb árnyalata, főleg a világoskék, zöldek közül a menta, megmarad a fekete és fehér imádata (csíkok mindenhol!), és a téli bordót lecserélem pirosra.

Az áprilisi Glamour-napokra készülve összeszedtem, melyek azok a tavaszi ruhadarabok és kiegészítők, melyeket szívesen látnék a szekrényemben.

ezt a képet pedig amolyan tavaszi inspirációnak dobtam össze:)

tavaszimusthave.jpg

Fehér farmer

Épp itt az ideje beszereznem egy fehér nadrágot, legyen mondjuk farmer. Koszos helyekre nem célszerű benne leülni, de egyébként biztos elég jól funkcionál, színes felsővel és kiegészítőkkel könnyen variálható. Vagy választhatjuk “all white” formában is, mondjuk egy fehér blúzzal. Perfect.

Bőrdzseki

Megmaradva a klasszikusoknál, eddig hordott, sőt túlhordott fekete bőrdzsekimet újabbra cserélem. Egy ilyen ruhadarabot egyszerűen nem lehet nélkülözni. Tavaly már színes verzióin is gondolkoztam, de az majd csak a következő történet lesz.

Csíkos ruha

A szezon nagy befutója a csíkos ruha. Persze az egyszerű szabású pamut ruhák már eddig is sok helyet kaptak a boltok polcain, most kifejezetten a csíkok a menők. Hát engem meggyőztek:D Főleg, hogy sokféleképp variálható, sokféle cipővel mutat jól, rá lehet venni blézert, dzsekit, pulcsit, inget is.

white_jeans_striped_dress.jpg

Farmer ing

Talán a legkedvesebb ruhadarabom volt tavaly nyáron a chambray ingem, ami ugyan hasonlít a farmer anyaghoz, csakhogy nem az. Most pedig egy eredeti farmer inget szeretnék, leginkább sötétkéket. 

Világoskék blézer 

Imádok blézert hordani, bárhova, bármivel kombinálva. Van három, de még így is kevésnek érzem, kellene egy szép pasztell színű is, mondjuk egy világoskékkel kiegyeznék.

Piros táska

Valamiért vonzódom a kis méretű, piros táskákhoz, egyszínű szetteket elég jól fel lehet vele dobni. Kell!

redclutch2.jpg

Tornacipő

Leginkább bringázáshoz (nyáron meg fesztiválokhoz) kéne valami cipellő, amit lehet nyúzni, és nem látszik meg rajta annyira a kosz, mint a tavaly vásárolt világoskék Converse-emen. Így hát kell egy Converse feketében is.

Balerina cipő

Ilyenből sosem elég, most valami minőségibb darab után szeretnék nézni, a kínai boltos verziók sose váltak be annyira:) Fekete, szürke, munkahelyre is hordható verzió, bőrből. Kizárólag masni nélkül!

 

Legfrissebb kedvenceim pedig mindig elérhetők a Pinteresten. ITT!

Hozzászólás

Back to Top