Én és a Mango régen nem vagyunk nagy barátságban, idejét sem tudom, mikor vásároltam náluk utoljára. Talán akkor, mikor még nem létezett itthon a Stradivarius–Bershka–Pull and Bear hármas, és mikor még azt sem tudtam, mi az a Reserved, viszont a Zara már épp ébredezett. 

Aztán valahol az online szférában szembejött velem a téli kollekciójuk, én pedig oda és vissza voltam a pulóverektől, az ingektől, a kabátoktól, a sálaktól. A Nadja Benderrel fotózott Rock & Field szerkók a kedvenceim, legszívesebben az összeset hazahoznám.

mango3.jpg

Persze egy csomó olyat is tartalmaz a kollekció, melyek fényévnyi távolságra állnak tőlem és a stílusomtól. A visszatérő, nagyon-nagyon bő szárú és trapéz nadrágokat például biztos fel nem venném. A túl harsány színű és fazonú ruhák sem a szívem csücskei, de egy királykék pulóvert azért elfogadnék.

mango5.jpg

Nem mellesleg az őszi kollekció is tartalmaz szemrevaló darabokat, rakott midiszoknya, bőrnaci, pulcsik és szőrme, állatminta, azték és kockák. Imádnivaló!

mango7.jpg

Külön öröm, hogy azóta betértem a Mangóba, és szerencsémre pont egy “30% kedvezmény mindenre” akciót fogtam ki, így megtört a jég, újra vásároltam náluk, beszereztem ugyanis a legeslegkedvencebb új ruhadarabomat, a tökéletes natúr színű, kötött pulcsit, ami ráadásul pamut, így nem lesz bolyhos a tél végére. 

mango6.jpg

Hozzászólás

Back to Top