Szakadt farmerek már egy ideje megtalálhatók a boltokban, nade a boyfriend jeans más tészta. Nézzen ki úgy, mintha a pasidról rángattad volna le, az alja legyen felhajtva, lehetőleg legyen kiszakadva itt-ott, és ne feszüljön mindenhol.

1 # K É N Y E L E M

Ha egy boyfriend jeans mellett döntesz a reggeli öltözködésnél, garantáltan kényelmes lesz viselni egész nap. Kellően laza, nem csúszik sehova, le tudsz benne normálisan ülni, guggolni, ha kedved tartja, még egy törökülést is könnyedén produkálhatsz. A nagyon feszes farmerekben például egy ilyesféle mozdulatsor már kész mutatványnak számít.

boyfriend_jeans3.jpg

2 # K R E A T I V I T Á S 

Egy bővebb fazonú farmernadrágot szinte bárhol beszerezhetsz fillérekért (turkálók, bolhapiacok, pasik, rokonok, barátok, barátnők…), amit aztán magadnak percek alatt szétvagdoshatsz, oda kerülnek a lukak, ahova te szeretnéd, és még súlyos összegeket sem kellett kiadnod butikos társaiért. Szekrények alján lapuló, még ki nem hízott, de ezer éve nem hordott nadrágok előnyben! Egy minifűrésszel vagy snitzerrel könnyen kiszaggathatod az előtte tollal bejelölt részeket, ollót csak végső esetben használj. 

3 # D I V A T

Kétségkívül nagyon divatos szerkókat lehet varázsolni egy ilyen nadrágból, csak kicsit utána kell járni, mivel hordják a „profik” (Pinteresten Dunát lehet rekeszteni boyfriend jeans-es outfitekből). El lehet lesni jó trükköket, aztán összeáll a kép, és többé nem fog gondot okozni, hogy mégis mivel hordhatnál egy ilyet:) Mivel alapvetően egy férfias ruhadarabról van szó, ajánlatos csajos kiegészítőket felvenni hozzá. Elő a magassarkúval, balerinával, clutchokkal, feltűnő ékszerekkel. Ezen felül persze (a valódi kényelem jegyében) egy abszolút hétköznapi, fehérpólós-hátizsákos, tornacipős verzióját is választhatod, csak tőled függ. 

+1 # É V S Z A K O K

Nem csak nyáron hordható, tavasszal vagy ősszel is megállja a helyét. Sőt, még akár egy szimpla fekete harisnyával és bokacsizmával is felveheted, ha a lukakon nagyon befújna a szél:D Harisnyás képet ugyan még nem kerestem neten, de én biztos ki fogom próbálni, ha hűvösebbre fordul az idő:)

Hozzászólás

Back to Top