Volt nekem egy bejegyzésem, tudod-e. Még tavaly. Arról szólt, hogy mifélefajta ruhadarabokat és kiegészítőket tervezek beszerezni tavaszra. Na hát ez a bejegyzés pont olyan, csak egy évvel később. Álmodozni is jó, meg visszaolvasni-nézni is.

springisintheair.jpg

Blézer

Igaz már vettem egy remek királykék blézert tavaly tavasszal, most valami pasztellre vágyom. Púder, menta, világoskék…

Blúz

Kicsit tartok attól, hogyha vennék egy blúzt, úgyse hordanám sose, merthogy vasalni kellene, én meg azt nem szeretek, ezért inkább olyan anyagú cuccokat hordok általában, amit egy igényes teregetéssel kisimíthatok, így áthidalom a vasalás problematikáját… De azért egy szép blúz mégiscsak kellene, néhányszor csak kivasalnám…

leather_.jpg

Bőrnadrág / bőrszoknya

Már évek óta hódít a bőr, nekem általában kis fáziskéséssel sikerül rálelni a tökéletes darabokra, például a fekete bőrdzseki is kicsit későn sikeredett. Most pedig igazán szeretnék egy bőrnadrágot és egy bőrszoknyát, vagy legalább az egyiket. Kár, hogy 11 ezerért láttam a legutóbbi nadrágot, ami tetszett is. De még semmi sincs veszve:)

New Balance cipő

Először nem is értettem, minek hordanak sportcipőt utcára, pláne szövetkabáthoz? Nők? Elegánsak is? Aztán arra eszméltem, hogy képzeletben már a bicómon ülök a new balance-omban, és elégedett vagyok. Kell egy. 420-as. Bordó leginkább. Vagy esetleg szürke.

new_balance_420.jpg

Ékszerek

A basic ruhadarabok beszerzése mellett eléggé eltörpült mostanság az ékszerekre fordított figyelmem. Egyébként meg rettenetesen unom, hogy bármelyik boltban veszek valamit, az iszonyú hamar széttörik, leszakad, besárgul, bezöldül, elferdül. Általában 2-3 hónapot adok az ékszereknek, aztán tuti valami elromlik rajtuk. Ezért inkább nem is nagyon vettem újakat. De most szeretnék azért 1-2-t, karkötőt, nyakláncot, esetleg gyűrűt.

Hátizsák

Egyrészt jól jön a bringázáshoz, ha sok cuccot kell elrakni, másrészt olyan szépeket kapni. Például a Látomásban vagy a Szputnyikban.

Színes kistáska

Csak nem hordhatom egész tavasszal a fekete kistáskámat, bizony kell egy világos/élénk színű ebből is. Itt is púder, menta vagy világoskék, ja vagy mustársárga.

mustard_bag.jpg

Hozzászólás

Back to Top