Végignézve a korábbi bejegyzésemben kitárgyalt Love Bites és Don’t Trust the Bitch összes lehetséges részét, még újabb sorozatokat kellett felkutatnom. 

New Girl

newgirl1.jpg

A legeslegkedvencebb újdonság a New Girl. 2011-es, jelenleg is folytatódó, imdb-n 7,9-es, Zooey Deschaneles, és mindenekelőtt vicces. Hangulatában leginkább a How I Met…-hez tudnám hasonlítani, nem is értem, itthon miért nem adják még. 

Van a lány, aki beköltözik 3 fiúhoz. Van a lánynak egy modell barátnője is. Aztán van itt mindenféle őrültség és fun. Pasis sztorik, csajos sztorik, nagy kérdések, kattant szituk. Nem az a tipikus amerikai bugyutaság, hanem meglepően vicces. Zooey persze adja magát, de a többi karakter sem elhanyagolható, jól kitalált alakok egytől egyig. Rengeteg része van, érdemes belekezdeni. Ja, és nem mellesleg még fiúknak is szórakoztató lehet. 

Carrie Diaries

carrieall.jpg

Nem gondoltam volna, hogy nézni fogom ezt a sorozatot. Annyira kis limonádé, de valamiért mégis kellemes szórakozás, pedig már a “16 éves vagyok” életérzésből is kinőttem. Első benyomásom az volt, hogy mennyire hiteltelen. Állítólag 1984-ben játszódik, hát ezen csak nevetni lehet. Az eredeti Sex és New Yorkhoz sincs sok köze. Viszont ha ezektől függetlenül szemléljük, meg lehet barátkozni vele. Maguk a karakterek annyira nem eredetiek, igazából legtöbbjükben semmi extra nincs. Nekem Carrie húga, Dorrit a kedvencem. Bírom a kiscsajt, meg tetszenek a szeplői:) Másik izgibb karakter még az Interview magazinos Larissa, aki folyton papagájnak öltözik, de legalább van stílusa.

Switched at Birth

switchedatbirth.jpg

Kicsit más, de szerintem belefér a csajos sorozat témába, mert szerintem a fiúkat nem igazán izgatja az efféle sztori. Tulajdonképpen családi sorozat ez, de abból sem az átlagos fajta. Van benne egy csomó csavar, meg fontos kérdések. Központi téma a süketség, mivel az egyik főszereplő lány ugyebár süket. Idővel mindenki megtanulja körülötte a jelnyelvet. Közben persze egymás mellett zajlik a hallók és süketek élete, felmerülnek problémák, viszályok, titkok, tolerancia… 

Erre is csak úgy véletlenül szoktam rá, majd azon kaptam magam, hogy nincs több része. De szerencsére folytatódik és hetente kijön egy új, amire általában azonnal rávetem magam.

Hozzászólás

Back to Top