Egyszer minden lány kifogy a Gilmore Girls-évadokból, és ha nem akarja újrakezdeni az elsőtől, bizony valami új után kell néznie. 

UPDATE: újabb bejegyzésemet, mely +3 sorozatot tartalmaz, ITT tudod elolvasni.

gilmore3.jpg

Tudni kell rólam, hogy évente 1-2-szer lefuttatom mind a 7 évadját a Gilmore Girls-nek, mert egész egyszerűen nem találtam eddig olyan csajos sorozatot, amit jobban szerettem volna, és ami jobban megfelelne háttérzajnak evéshez, pihenéshez, készülődéshez, takarításhoz, blabla. 

Azért néha ezzel párhuzamosan kipróbáltam másokat is, de egyik sem volt az igazi. Vagy csak szimplán meguntam félúton, vagy nem tetszett, vagy túl rövid részek-túl kevés évad és túl gyorsan végeztem vele…

Legújabb, sorozatkereső projektem eredményeképpen ráleltem két új favorit-esélyesre is. Az egyik a Loves Bites, a másik a Don’t Trust the B___ in Apartment 23, de én csak úgy emlegetem, hogy Bitch…

Love Bites

love_bites.jpg

A sorozattal a legnagyobb baj az, hogy egyetlen 2011-es évada van, és semmi több. Tehát nem fog sokáig tartani nálam, de azért örülök, hogy felfedeztem. A Szex és New Yorkkal közös producere van a sorozatnak, egy bizonyos Cindy Chupack. Az újdonság pedig, hogy 3 mini sztoriból áll össze a 40 perces epizód, amik lazán kapcsolódnak egymáshoz. Engem kicsit zavart, hogy csak pár szereplőt visz tovább a sztori, jó lenne, ha mindegyik mini történetet folyamatosan látnánk kibontakozni. 

A téma szerelem, szex, randizás, romantika, blabla, de van benne ötlet, kicsit mélyebben is belenyúl néha a dolgokba, feszeget komolyabb kérdéseket is, szóval nem csak egy bugyuta rózsaszín vattacukor. Emellett vicces, szórakoztató, tehát nálam abszolút megállja a helyét. 

Don’t Trust the B___ in Apartment 23

Ő egy 2012-es gyöngyszem, főszerepben a biccsel, alias Krysten Ritterrel (Chloe), akit nagyon bírunk.

A “vidéki” lány felköltözik a nagyvárosba, és Chloe lakótársa lesz. Az ő merőben eltérő látásmódjuk van a sorozat középpontjában. Chloe a menő, állandóan bulizós, laza, már-már pszichopata csaj, aki mindent olyan máshogy csinál, mint egy átlagember. Furcsa elképzelései vannak az életről.

btch.jpg

Vele szemben meg ott a két lábbal a földön járó June, aki csak egy normális életet akar egy jó munkával és egy szerető férjjel. Van még a képben egy James Van Der Beek, aki vicces módon saját magát játssza, és akinek marhára elege van belőle, hogy mindenki csak a Dawson és a haverok miatt ismeri és szereti. De emellett tökjó barátja a két lánynak is. 

Jó poénok vannak benne, jó szituk, jó ruhák, néhol kicsit morbid humor, és jó sok őrültség. Kábé 3 nap alatt kivégeztem a 1. évadot, és a 2. évad már kész részeit, és teljes mértékben függővé váltam. Ja és azóta az intrójának a zenéjét dúdolom, megállás nélkül.

Hozzászólás

Back to Top