Életében először kishazánkba látogat, álomba varázsolja a jónépet, kitölti a maximális rendelkezésre álló időt, majd elegánsan távozik.
Matisyahu koncerten jártunk, többet vártunk.
Matisyahu.JPG
A véleményem szerint többre hivatott közönség másfél óra tűkön ülés és üres söröskorsókon állás után kaphatott valamiféle morzsácskát abból, amit jobb helyeken koncertnek neveznek. Viszont az addig rendelkezésre álló idő alatt volt lehetősége végiggondolni az életét, oda és vissza is, továbbá egyéb problémákat, amire amúgy nem érne rá. Vagy ha nem tette mindezt, halálra unta magát és/vagy elaludt.
 
Mindennemű túlzás nélkül állíthatom, hogy ezalatt az idő alatt csupán a szinte tökéletes Youth öntött lelket a téli álmot alvókba. Én személy szerint a Chop ’Em Down-nak is örültem, miután ráismertem a felismerhetetlen torzítás és lelassítás után (Hozzáteszem, a legtöbb szám csak ilyen formában látott napvilágot. Tehát felismerhetetlenre torzítva, lassítva, néhol gyorsítva).
 
És mikor már azt hinnéd, hogy a Youthnál végre megindul valami, elindultunk újra a lejtőn. Aztán újabb végeláthatatlan-végehallhatatlan monoton dub-jammelgetés után felcsendül a TÉNYLEG TÖKÉLETES Jerusalem, a semmiextra King Without a Crown, és még valami, ami tetszett. A koncert ezzel elérte valószínűsíthető csúcspontját, és koncerthangulatnak nevezhető állapotát…éééés ezután – ki nem találjátok – újra megindult a már jól ismert lejtőn. A vissza-vissza után jött a várva várt záró, majdnem tökéletes Time of your Song. Mindenki heppi, hátha pozitív emlékekkel hagyhatja itt ezt a koncertet. De nem! A koncert egy 20 perces monoton dub-jammelgetéssel zárul.
Tehát a konklúzió:
„A koncert megtekintését csak betépett látogatóinknak ajánljuk!”
——————————-
 
…és egy hasonló kritika a koncertről, mely kitér a helyszín hiányosságaira is, melyekkel teljes mértékben egyetértek. katt!

Hozzászólás

Back to Top