Több ok van, amiért nem bringázom.

1. Az első és legfontosabb az, hogy a régi bringák, amik vannak nekem itthon, korántsem a legjobbak. Próbáltuk ideig-óráig feljavítani. Egyikkel még mentem is pár kört, de közben mindenféle recsegések és kattogások voltak, én meg olajos és izzadt, mire felcipeltem a negyedikre. Így hát úgy gondoltam, ez biza nem éri meg.

Kép forrása

2. Ha tegyük fel, lenne egy működő bicóm, még akkor se biztos, hogy 500 m-es körzeten kívül mennék vele, mert félek az autóktól. Meg a trolitól, meg a buszoktól és a kereszteződésektől, és mindenféle veszélyes dologtól, ami útközben jöhet.

3. Na meg tájékozódni se tudok. Jó, mondjuk imádok pesten eltévedni és kilukadni valahova és rádöbbenni, hogy jééé, itt vagyok. Tehát azt hiszem, ez zavar legkevésbé.

Pedig én olyan szívesen mennék biciklivel a könyvtárba, meg a suliba, meg a Gödörhöz, meg a barátnőkhöz és barátokhoz! 

Kép forrása

Elkezdtem nézni KÖNNYŰ bringákat neten, amiket fel tudok vinni a negyedikre. 300-ért már lehet kapni nagyon menő országútit, ami 7-8 kiló! Adjatok 300 ezret!

Aztán használtakat néztem, aztán lakatolási technikákat, aztán megkérdeztem egy bringaszakértő ismerőst, aztán iwiwhirdetéseket néztem, meg szép felújított retró bringákat, és találtam pár szimpatikus bringaboltot is. Lehet, majd egy ilyenbe be fogok menni és aszondom, hogy: “helló, mennyiért raktok nekem össze egy KÖNNYŰ ámde szép bringát?“. Ezután már csak az lesz hátra, hogy hazatekerjek a boltból a vadiúj bringámmal:D Fő a pozitív életszemlélet!

Hozzászólás

Back to Top